NADAL JE GOTOV: Totalni KRAH Španca!

Autor:

Sport

15.11.2022

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema više čemu da se nada.

NADAL JE GOTOV: Totalni KRAH Španca!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Rafael Nadal je i zvanično eliminisan sa Završnog Mastersa u Torinu.

Španac je doživeo dva glatka poraza u uvodna dva kola, pa mu je u duelu između Kaspera Ruda i Tejlora Frica trebalo da Norvežanin izgubi u dva seta, ali se to nije dogodilo.

Dvojica tenisera odigrala su fantastičan duel, a na kraju je slavio Rud sa 2:1 (6:3, 4:6, 7:6(6))

Ovo je bio njihov tek prvi međusobni duel, a trajao je 134 minuta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud

Rud je u prvom setu napravio brejk odmah na startu i nije ga ispuštao do kraja, pa je posle 32 minuta stigao do 6:3 i vođstva od 1:0.

Drugi set doneo nam je veliku borbu. Norvežanin i Amerikanac su fantastično servirali i u prvih devet gemova nije bilo brejka. Ipak, u desetom je poklekao Rud, a Fric uspeo da mu oduzme servis i osvoji set sa 6:4.

Najnapetije je bilo u trećem setu. Servisi od obojice igrača su bili fantastični, s tim što ovog puta nismo videli nijedan brejk, pa se pobednik tražio u odlučujućem 13. gemu.

Rud je dosta bolje započeo taj-brejk i ekspresno je poveo sa 3:0, a nedugo zatim na semaforu je stajalo 5:1. Fric se nije predavao, osvojio je tri poena u nizu i smanjio prednost rivala na 5:4. Usledilo je nekoliko zanimljivih poena, Rud je poveo sa 6:4, ali je propustio dve vezane meč lopte, pa je bilo 6:6.

Ipak, Norvežanin koristi treću priliku i sa 8:6 stiže do druge pobede u grupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading