Hladan tuš u Beogradu: Đoković OSTAO BEZ TITULE na NEVEROVATAN način! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.11.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno finale na dorćolskoj šljaci pripalo ruskom igraču.

Hladan tuš u Beogradu: Đoković OSTAO BEZ TITULE na NEVEROVATAN način! (VIDEO)

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković

Drugo kolo grupne faze Završnog mastersa donosi okršaj Novaka Đokovića i Andreja Rubljova, što će biti njihov tek treći međusobni okršaj. Posle prva dva meča, skor je poravnat, a Nole je doživeo šokantan poraz u finalu Beograda u aprilu, i to na neverovatan način.

Rus je stigao do pehara na Dorćolu pred više hiljada srpskih navijača, a u poslednjem setu Đokoviću nije prepustio ni gem - 6:0.

Novak je nekako uspeo da izbori treći period igre, slavljem u taj brejku sa 7:4, ali je onda potpuno stao, kada se finalni duel "lomio".

Ipak, valja podvući da je Srbin proleća ove godine tek jurio pravu formu, nakon deportacije iz Australije i zabrane da nastupi na turnirima iz serije 1000 širom severnoameričkog kontinenta.

Đoković i Rubljov su prvi put ukrstili rekete upravo u Torinu prošle godine, a srpski as je trijumfovao u dva seta.

Njih dvojica se sastaju od 14 časova, a pobednik će doći na korak od polufinala Završnog mastersa, dok će od 21 sat snage odmeriti Danil Medvedev i Stefanos Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading