NAVIJAČI NISU SREĆNI: Određen termin drugog Novakovog meča u Torinu

Autor:

Sport

15.11.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se kada će Đoković i Rubljov na teren.

NAVIJAČI NISU SREĆNI: Određen termin drugog Novakovog meča u Torinu

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u sredu od 14 sati protiv Rusa Andreja Rubljova u drugom kolu "Crvene grupe" na Završnom mastersu u Torinu, saopštili su organizatori.

To je termin koji sigurno ne raduje Noletove navijače, koji u velikom broju neće biti u mogućnosti da isprate meč, jer se igra dok većini ljudi traje radno vreme, škola ili koje god obaveze da imaju.

Ðoković je u prvom kolu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa, dok je Rubljov posle velike borbe bio bolji od zemljaka Danila Medvedeva.

Ðoković i Rubljov odigrali su dva međusobna duela u karijeri. Srbin je prošle godine takođe na završnom turniru u Torinu slavio sa 2:0 (6:3, 6:2), a ruski teniser je ove godine u finalu Beograda nadigrao Ðokovića rezultatom 2:1 (6:2, 6:7, 6:0).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

U drugom meču "Crvene grupe" će od 21 čas igrati Cicipas i Medvedev.

Njih dvojica su se do sada u karijeri satsali deset puta, a ruski teniser je upisao sedam pobeda, naspram tri trijumfa grčkog igrača.

U utorak su na programu dueli drugog kola "Zelene grupe". Feliks Ože-Alijasim je rutinski pobedio Rafaela Nadala, dok Kasper Rud i Tejlor Fric izlaze na teren u večernjem terminu.

Plasman u polufinale izboriće po dva najbolja plasirana tenisera iz svake grupe.

Završni Masters turnir u Torinu igra se za nagradni fond od 14 miliona i 750 hiljada dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading