ĐOKOVIĆ SE OGLASIO POSLE UKIDANJA ZABRANE: Ništa ne verujem Australijancima

Autor:

Sport

15.11.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko se na mleko opeče i u jogurt duva.

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO POSLE UKIDANJA ZABRANE: Ništa ne verujem Australijancima

Foto: Starsport

Srđan i Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sledeće godine će imati priliku da osvoji jubilarnu desetu titulu na Australijan openu, pošto mu je ukinuta zabrana ulaska u zemlju.

Međutim, njegov otac Srđan Đoković je i dalje skeptičan povodom toga.

- Ne verujem Australijancima ništa. Dok ne vidim Novaka na terenu kako igra prvi meč, nemam poverenja u njih. Kako da im verujem? - rekao je Đoković senior za "Informer".

Republika

Foto: Starsport

Srđan Đoković

Ipak, nada se Srđan da će sve biti kako treba.

Dobili smo potvrdu da ce Novak igrati na Australijan openu. Pravda je na kraju pobedila. On je svojim ponašanjem pokazao da može da ostane svoj i da time nikoga ne ugrožava. Ovo je sjajna stvar za Novaka, za njegovu porodicu i čitav teniski svet. Dobra stvar i za Australiju, jer su novi političari koji su došli na vlast pokazali da su razumniji od prethodnih - rekao je otac jednog od najboljih svetskih tenisera u istoriji.

Đoković će sledeće godine na prvom grend slemu u sezoni, koji mu je inače omiljeni će imati priliku da dođe do 22. titule na najvećim turnirima, čime bi se opet izjednačio sa Rafaelom Nadalom, koji je ove godine iskoristio Novakovo odsustvo i podigao je pehar u Melburnu.

Podsetimo, Nole je početkom ove godine doživeo pravu tiraniju u Melburnu, gde je bio smešten u migrantskom hotelu, koji više podseća na zatvor, a posle više od dve nedelje maltretiranja je deportovan iz Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading