Novak protiv Rusa u NEPOPULARNOM TERMINU! Gde gledati meč Đokovića i Rubljova?

Autor:

Sport

16.11.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser juri drugu pobedu u Torinu.

Novak protiv Rusa u NEPOPULARNOM TERMINU! Gde gledati meč Đokovića i Rubljova?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nastavlja svoj put ka tituli na Završnom masters turniru u Torinu.

Najbolji srpski teniser, i trenutno osmi reket sveta, u drugom meču svoje grupe igraće protiv Andreja Rubljova.

Ovaj meč na programu je u nepopularnom terminu, te će biti prvi susret dana i odigraće se u sredu od 14 časova. Duel Đokovića i Rubljova možete pratiti na prvom programu televizije Sport klub.

Nole je u prvom kolu uspeo da savlada Grka Stefanosa Cicipasa sa 2:0 (6:4, 7:6), dok je Rubljov iznenadio Danila Medvedeva i posle velike borbe slavio je sa 2:1 (6:7, 6:4, 7:6).

Ðoković i Rubljov odigrali su dva međusobna duela u karijeri. Srbin je prošle godine takođe na završnom turniru u Torinu slavio sa 2:0 (6:3, 6:2), a ruski teniser je ove godine u finalu Beograda nadigrao Ðokovića rezultatom 2:1 (6:2, 6:7, 6:0).

Zna Novak da ga čeka težak zadatak protiv Rubljova:

Rubljov se sjajno borio protiv Medvedeva. Imao je mnogo šansi da meč završi u dva seta, mislim da je vodio 5:2 u prvom setu i imao set lopte u taj-brejku, ali Medvedev je tada pokazao zašto je mentalno jedan od najboljih igrača. Čestitam Rubljovu, igrao je veoma dobro u taj-brejku trećeg seta, pogađao je vinere. Velika pobeda za njega. Svi najbolji igrači ove sezone su ovde i moraću da budem na vrhuncu forme - poručio je Đoković.

U drugom meču "Crvene grupe" će od 21 čas igrati Cicipas i Medvedev.

Njih dvojica su se do sada u karijeri satsali deset puta, a ruski teniser je upisao sedam pobeda, naspram tri trijumfa grčkog igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading