Poslednji RAPORT pred Real Madrid!

Autor:

Sport

23.11.2022

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana sutra gostuju madridskom Realu od 20 i 45 u desetom kolu Evrolige.

Poslednji RAPORT pred Real Madrid!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Crno-beli su juče izgubili u Barseloni, a izuzetno teško duplo kolo kompletiraće duelom sa drugim španskim i evropskim velikanom.

Dan pred duel u Madridu oglasio se trener Partizana Željko Obradović:

- Real je ekipa napravljena da ima najveće moguće ambicije. Roster koji imaju, promena trenera koji je bio pomoćnik Pablu Lasu, godinama imamu igrače koji igraju zajedno, imaju automatizme i imaju mlade igrače koje su doveli, koji pokazaju ogromnu želji i koji su shvatili šta znači igrati za Real Madrid. Igramo protiv kandidata koji sigurno ima najveće moguće ambicije da ide na fajnal-for, pokriveni su na svim mestima. Specifična su ekipa jer imaju igrača koji dominira tokom poslednjih nekoliko godina u evropskoj košarci, a to je Tavares i u odnosu na to treba pripremiti utakmicu. Probali smo da reagujemo sa ovim jednim treningom, treniraćemo i ujutru pa ćemo videti - poručio je Obradović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading