NAREDNA DVA DANA VUČIĆ IMA VAŽNE SASTANKE O SITUACIJI NA KiM: Petković otkrio detalje

Autor:

Vesti

08.12.2022

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 300 policajaca, što ROSU sa dugim cevima, štpo patrolnih sa pancirima su oko 20 sati upali na sever KiM iz pravca južne Mitrovice ka Bošnjačkoj mahali, rekao je Petar Petković na vanrednoj konferenciji.

NAREDNA DVA DANA VUČIĆ IMA VAŽNE SASTANKE O SITUACIJI NA KiM: Petković otkrio detalje

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Kao razlog ili povod za upad je navodno to što su Albanci koji žive u mešovitim sredinama "uplašeni". Sve što se desilo je bilo nasilje Aljbina Kurtija.

- Albanska policija sa juga, adošli su iz 5 policijskih regiona, iako po tački 9 Briselskog sporazuma, oni nemaju pravo da tu budu prisutni već samo policija direktorata Sever.

Nakon ovakvog upada, oklopnih vozila, albanskih policajaca, ROSU zasutavljaju ljude na ulicama i putevima, pretresaju ljude, uslediće veoma značajne promene i kada je reč o procesu normalizacije - naveo je on.

Vučić će i sutra i prekosutra imati važne i značajne sastanke, a kada dođe vreme on će o zaključcima da obavesti javnost, otkrio je Petković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading