DEJAN RADONJIĆ U SERIJI POBEDA: PAO okrenuo NEMOGUĆE - Makabi SRUŠIO Real posle produžetka!

Autor:

Sport

08.12.2022

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo zanimljivo veče u najjačem košarkaškom takmičenju u Evropi.

DEJAN RADONJIĆ U SERIJI POBEDA: PAO okrenuo NEMOGUĆE - Makabi SRUŠIO Real posle produžetka!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Večeras je odigrano pet mečeva u okviru Evrolige, a pažnju javnosti je najviše privukao istorijski "večiti derbi", koji je na kraju pripao Crvenoj zvezdi.

Osim ovog meča, odigrano ih je još četiri, a pobede su ostvarile ekipe Fenerbahčea, Panatinaikosa, Makabija i Reala.

Košarkaši Panatinaikosa napravili su ogroman preokret pred svojim navijačima, pa je ekipa Dejana Radonjića došla do nove pobede u Evroligi, pobedom nad Armanijem posle prodžetaka, rezultatom 90:77.

 

 

Delovalo je da je za Atinjane sve izgubljeno, Armani je imao 15 razlike sredinom treće četvrtine, zatim i +6 pred sam kraj meča, ali je PAO uveo meč u produžetak, a zatim i došo do velike pobede, predvođeni Dvejnom Bejkonom, koji je ubacio 31 poen.

U derbiju večeri, Monako je savladao Real sa 95:94 i to nakon produžetaka. Najefikasniji na meču je bio Majk Džejsm, koji je ubacio 28 poena, od čega jsu najbitniji stigli krajem regularnog dela, kada je pogodio tojku uz faul. Meč je ušao u produžetke, a tamo su "kneževi" stigli do velikog trijumfa.

Odličan je bio i Marko Gudurić, koji je u pobedi Fenera nad Albom, rezultatom 104:75, ubacio 13 poena, a uz to je imao i šest asistencija. Fenerbahče je imao čak osam dvocifrenih igrača, a 13 je uz Gudurića ubacio i Karsen Edvards. Na drugoj strani, Džejlen Smit je imao 15.

Evroliga se nastavlja sutra, kada su na programu nova četiri meča.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading