VELIKO POJAČANJE U PANATINAIKOSU: Dejan Radonjić dobio sjajnog košarkaša!

Autor:

Sport

03.12.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za crnogorskog stručnjaka.

VELIKO POJAČANJE U PANATINAIKOSU: Dejan Radonjić dobio sjajnog košarkaša!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Nikos Papas, grčki košarkaš i povremeni reprezentativac ove selekcije, novo je pojačanje ekipe Panatinaikosa, koju sa klupe predvodi Dejan Radonjić.

Papas je već jednom dosio dres "zelenih", a u klub se vratio nakon dvogodišnjeg boravka van Panate, a boravio je u Hapoelu iz Jerusalima, Zjelonoj Gori i AEK-u iz Atine.

Foto: Tanjug/AP

Nikos Papas u duelu sa Čarlsom Dženkinsom

Detalji ugovora nisu objavljeni tako da se ne zna ni visina ni dužina ugovora na koje su se dve strane obavezale, a Papas je sa Panatinaikosom ternirao od avgusta.

Ekipa Panatinaikosa nije najbolje ušla u sezonu, pošto je imala samo dve pboede posle osam kola, ali se četa Dejana Radonjića uigrala, pa se sada nalazi u seriji od tri pobede, čime su došli na deobu devetog mesta na tabeli Evrolige.

Sledeći meč PAO igra u okviru domaćeg prvenstva, a gostovaće u Pireju, gde ih dočekuje Olimpijakos, njihov najveći rival.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading