POSLE KRAHA PROTIV PARTIZANA: Poznato ko će predvoditi Panatinaikos u narednom periodu!

Autor:

Sport

04.11.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako loš start sezone za "zelene" iz Atine.

POSLE KRAHA PROTIV PARTIZANA: Poznato ko će predvoditi Panatinaikos u narednom periodu!

Foto: Starsport

Kevin Panter protiv Panatinaikosa

Košarkaši Partizana savladali su Panatinaikos u Atini, rezultatom 91:89, u meču 6. kola Evrolige.

Crno-beli su do velike prednosti stigli već u prvom delu igre, PAO se zatim vratio, ali nije imao snage za totalni preokret, pa je Partizan odneo dva boda sa vrućeg gostovanja u Atini.

Posle utakmice sa Partizanom, oglasio se i Dimitris Janakopulos, prvi čovek "zelenih", i otklonio sve dileme oko toga ko će predvoditi tim u narednim utakmicama.

- Naš trener je dovoljno dobar bio da osvoji ABA ligu, a sada nije jer u mesec i po dana bez priprema nije uspeo da sagrati tim koji će osvojiti sve? Laso je veliki trener, očigledno, ali da vas pitam nešto? Nikada nije bio testiran na budžetu ispod 30,40,50 miliona koliko je imao u Realu. Kako da odlučimo ko je najbolji trener za Panatinaikos? Za mene, najbolji izbor je Dejan Radonjić - izjavio je Janakopulos i na taj način potvrdio da će Radonjić i dalje biti na klupi Panatinaikosa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Radonjić je u julu preuzeo klupu Panatinaikosa

Iako je loše započeo sezonu, Radonjiću se mora priznati da je morao da zameni gotovo celu ekipu, a u evroligašku sezonu je krenuo i bez Nejta Voltersa, prvog plejmejkera. Zato će, očigledno, dobiti još vremena od uprave da posloži sve kockice pred nastavak sezone.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

Posle šest odigranih kola, Panata se nalazi na deobi poslednjeg mesta, sa jednom pobedom u šest odigranih mečeva. Sa druge strane, Partizan ima skor od po tri pobede i poraza.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading