"GROBARI" ĆE DA GRME: Partizan doneo najnoviju ODLUKU pred nastavak Evrolige!

Autor:

Sport

26.12.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će imati "vatrenu" podršku tokom januara.

"GROBARI" ĆE DA GRME: Partizan doneo najnoviju ODLUKU pred nastavak Evrolige!

Foto: Starsport

KK Partizan doneo je odluku koja je oduševila "Grobare". Najvatrenije pristalice kluba iz Humske imaće priliku da uživo posmatraju mečeve koji će njihovi ljubimci odigrati u Tel Avivu i Valensiji.

Partizan je organizovao čarter letove za sve zainteresovane fanove koji žele da idu na gostovanje Makabiju (11. januar) i Valensiji osam dana kasnije.

Zvanične ponude za sve zainteresovane dostupne su u dve varijante. Prva obuhvata kompletan paket, od leta, preko smeštaja, lokalnih transfera do karte za utakmicu, dok je druga vezana samo za let i ulaznicu. Sve ostalo ide u sopstvenoj režiji.

Kompletan paket za Tel Aviv može da se pazari po ceni od 69.000 dinara. Polazak je dan pre, a povratak odmah posle utakmice. Druga, jeftinija varijanta košta 46.000 dinara.

Što se tiče puta za Valensiju, situacija je sledeća – 61.000 dinara je cena punog aranžmana, dok je cena kombinacije let + karta 41.000 dinara. I u ovom slučaju kreće se dan pre iliti 18. januara, a vraća po završetku susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading