ČETIRI DANA GA NIJE VIDEO: Obradović saopštio LOŠU VEST posle Valensije - Partizan ostao bez još jednog igrača!

Autor:

Sport

02.12.2022

00:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porazi se nižu, trener crno-belih "u nebranom grožđu".

ČETIRI DANA GA NIJE VIDEO: Obradović saopštio LOŠU VEST posle Valensije - Partizan ostao bez još jednog igrača!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović otkrio se sa kojim se sve problemima suočava posle poraza od Valensije u 11. kolu Evrolige.

Trofejni Čačanin je podvukao da mu nedostaju igrači za trening, a poslednji u nizu "otpalih" je krilni centar Alen Smailagić, koga zbog bolesti "nije video četiri dana".

Utisci mogu da budu različiti. Razlog je jedan jedini, a to je da nemamo trening. Smailagić se posle Zvezde razboleo i nisam ga video četiru dana. Lesor je imao bol u ramenu, ali je tražio da igra. Imao je samo jedan trening. Očigledno da nam on donosi mnogo toga. To se vidi po skoku (on 10, ostali 13). Odraz dekocentracije su njihovi skokovi i naše izgubljene lopte. Oni su bilo više koncentrisani - naveo je Obradović, a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Avramović dugo van stroja, "iskočio" i bivši as Golden Stejta

Imamo problem nedostatka igrača na treningu. Dobra je stvar što se vratio Tristan Vukčević. Predstoji nam Budućnost, pa sledeća utakmica. Mi sada treba da se zbijemo.

Žoc nije bio nezadovoljan načinom na koji su njegovi izabranici odigrali u odbrani protiv španskog predstavnika, uprkos činjenici da su primili 100 poena u "Štark areni".

Slažem se da je bilo propusta u odbrani. Ali ne slažem se da je Valensija loš tim. Imali su neke poraze, kao i mi, ali videlo se da se radi o dobrom timu - pohvalio je rivala Željko Obradović.

Podsetimo da će u okviru 12. kola elitnog takmičenja biti odigran Večiti derbi, prvi u istoriji Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading