PARTIZAN USKORO DOBIJA VELIKO POJAČANJE: Plejmejker PONOVO u crno-belom dresu!

Autor:

Sport

18.11.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za sve navijače "parnog valjka".

PARTIZAN USKORO DOBIJA VELIKO POJAČANJE: Plejmejker PONOVO u crno-belom dresu!

Foto: Starsport

KK Partizan

Najzad stižu dobre vesti za Aleksu Avramovića. Plejmejker crno-belih skinuo je gips sa ruke koju je povredio još u prvoj polovini avgusta. Značajan korak ka povratku na parket je napravljen, ali još uvek mora da prođe period rehabilitacije s obzirom da je ruka bila u gipsu nekoliko meseci.

Brojne kontrole su prolazile tokom prethodnog perioda i uvek je zaključak bio isti, kost koju je slomio na pripremama reprezentacije Srbije izuzetno sporo zarasta. Ipak, i to je sada sanirano.

- Dobro sam. Super se osećam. Radim šta mogu. Šta dozvoli ruka. Samo da skinem gips, dosta mi je. Ništa se nije menjalo u mojoj radnoj etici. Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari - pričao je nedavno Avramović.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Aleksa Avramović

Podsetimo da je i trener Željko Obradović pričao da Avramović neće na parket još minimum dvadesetak dana od momenta kada bude skinuo gips.

Pre Avramovića se oporavio i Alen Smailagić koji je počeo da trenira sa ekipom posle povrede mišića butine, ali i dalje nije fizički spreman da igra utakmice. Dobre informacije stižu i za Dantea Egzuma koji više nije u specijalnoj čizmi zbog istegnuća na stopalu.

Sada ostaje da se sačeka oporavak Balše Koprivice koji je operisao šaku posle preloma na meču protiv Panatinaikosa u Atini. Upravo zbog te povrede klub iz Humske je morao da angažuje Vladimira Brodzijanskog kako bi popunio rupu u reketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading