DETONACIJA: Partizan doveo OGROMNO POJAČANJE - TOP 8 na vidiku!

Autor:

Sport

11.11.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromno pojačanje crno-belih na najdeficitarnijoj poziciji u timu.

DETONACIJA: Partizan doveo OGROMNO POJAČANJE - TOP 8 na vidiku!

Foto: Starsport

KK Partizan

Vladimir Brodžijanski, slovački košarkaš koji se prethodnih dana spominjao u medijima kao buduće pojačanje Partizana, zvanično je postao novi košarkaš "parnog valjka".

Ovu vest je potvrdio KK Bašakšehir, nekadašnja ekipa Brodžijanskog, koja se na svom Tviter nalogu zahvalila Slovaku na svemu, a u tvitu su takođe i napomenuli da će novo odredište ovog visokog igrača biti Beograd, odnosno Partizan.

Na ovaj način, crno-beli su dobili preko potrebno pojačanje u reketu, pošto će Slovak biti dostojna zamena Zeku Lideju i Matijasu Lesoru, koji su u dosadašnjih sedam utakmica gotovo sami nosili unutrašnju igru "parnog valjka".

Partizan je dobio dobro pojačanje na vrlo deficitarnoj poziciji, pa sada TOP 8 deluje kao vrlo realan cilj za vrlo dobru ekipu Paritizana, pogotovo u slučaju da u Beograd dođe još neko veliko pojačanje.

Brodžijanski je studirao na univerzitetu TCU sve do 2018. godine, a posle koledža je usledio prelazak u Evropu, gde je dve sezone nosio dres Obradoira. Nakon toga sledi selidba u redove Huventuda, sa kojim je dve godine igrao u Evrokupu. Posle četiri godine u Španiji je usledio prelazak u Bašakšehir, gde se Slovak zadržao samo nekoliko meseci.

Videćemo kada će Brodžijanski imati priliku za debi u crno-belom dresu, a prvu priliku će imati 18. novembra, kada u "Arenu" stiže Makabi u ovkiru osmog kola Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading