DIGAO GLAS PROTIV PARTIZANA: Košarkaš crno-belih OPTUŽIO svoj tim!

Autor:

Sport

11.11.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto što se sigurno neće svideti navijačima "parnog valjka".

DIGAO GLAS PROTIV PARTIZANA: Košarkaš crno-belih OPTUŽIO svoj tim!

Foto: Starsport

KK Partizan

Janis Papapetru, košarkaš Partizana i reprezentativac Grčke, nije zadovoljan time što ga crno-beli nisu pustili da se pridruži reprezentaciji u predstojećem kvalifikacionom prozoru.

Naime, u naredna četiri dana se igraju kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo, a svoje mečeve će igrati i selekcija Grčke, koja će snage odmeriti sa Letonijom u Atini, a tri dana kasnije i sa Belgijom u gostima. Ipak, "Heleni" će biti lišeni pomoći Janisa Papapetrua, krilnog košarkaša Partizana.

Foto: twitter.com/KK Partizan

Janis Papapetru u dresu Partizana

Papapetru nije bio zadovoljan time što neće moći da nastupa za Grčku, a odgovornost je prebacio na svoj klub.

- Nažalost, neću biti u reprezentaciji. Odluka kluba je da ne idemo na reprezentativna takmičenja, osim srpskih igrača. To je nešto o čemu ne možemo da zauzmemo stav. Teško je, voleo bih da su stvari drugačije. Nadam se da će reprezentacija dobro proći i da ćemo se zvanično plasirati na prvenstvo sveta - izjavio je Papapetru.

Janis Papapetru je sinoć igrao za crno-bele, u teškom porazu Partizana od ekipe Olimpijakosa, a Grk je odigrao najbolju utakmicu u kratkoj karijeri u crno-belom dresu, pošto je upisao 12 poena i četiri skoka.

Posle šest odigranih kola, Grčka je trenutno na drugoj poziciji grupe I, sa četiri pobede i dva poraza, od čega je jedan došao u Beogradu, protiv reprezentacije Srbije. Plasman na Svetsko prvenstvo obezbediće tri najbolje selekcije iz grupe.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

 BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading