ŠOKANTNO OTKRIĆE! CNN je još 2014. imao spreman prilog o atentatu na Aleksandra Vučića! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.11.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urednik Nedeljnika Veljko Lalić izjavio je kako je CNN još 2014. godine imao prilog o ubijenom Vučiću.

ŠOKANTNO OTKRIĆE! CNN je još 2014. imao spreman prilog o atentatu na Aleksandra Vučića! (VIDEO)

Foto: ST/P. Divac, Pixabay

To je rekao tokom gostovanja na TV Nova.

Bili smo u poseti CNN-u 2014. godine, gde mi je pojašnjeno da oni imaju spremne video priloge za političare preko 60 godina u slučaju da umru... Ja mu kažem da Vučić ima 44. A on proveri i kaže: Ups, imamo ga! - rekao je Lalić.

O atentatu na predsednika koji je planirao klan Belivuk-Miljković govorio je ranije i sam Vučić. Naime, svedok saradnik Srđan Lalić u utorak je potvrdio da je šef kavčana Radoje Zvicer platio pet miliona evra za ubistvo predsednika Srbije.

Niko od vas to nije doživeo, doživela je moja porodica. Sve se pokazalo kao laž, sudski presuđeno. Niko nije rekao izvinite. Ritopek je jedino naselje u Beogradu kojem nikada nisam bio. Nisu naše službe mogle da izmišljaju nešto. Pojaviće se novi podaci, imamo nove pakete skinute s telefona. Sad imamo potvrde, znamo ko je sve u tim pričama učestvovao, znamo ko su lica koja je trebalo da učestvuju u izvršenju - rekao je Vučić.

On je govorio i o otvaranju spomenika Stefanu Nemanji, kada je kriminalni klan planirao da izvrši atentat, ali je naša služba to osujetila. 

Okrenuo sam se prema Vulinu, rekao sam mu, šta ti je šta se ti treseš od straha. U šali, nije se on tresao, nego je odgovoran čovek. Nisam hteo ni pancir da nosim jer sam rekao da nikada neću u svooj zemlji da nosim pancir. Ako smo zemlju doveli dotle da kriminalci hoće da ubiju šefa države, onda to govori o nama. Mafiju pobeđujemo, glavu smo odsekli, ali ima još raznih nervnih završetaka, i to ćemo morati u narednom periodu da rešavamo - istakao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Radodajka Zvicer

11.11.2022 10:20

Ne jedite gomna!!!!