VI I VAŠE PORODICE SIMBOLIZUJETE OPSTANAK NAŠEG NARODA NA KOSOVU I METOHIJI! Dirljive reči predsednika nakon odlikovanja Đurića i Filipovića! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.11.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić se zahvalio što čuvaju mir i stabilnost sve ove godine.

VI I VAŠE PORODICE SIMBOLIZUJETE OPSTANAK NAŠEG NARODA NA KOSOVU I METOHIJI! Dirljive reči predsednika nakon odlikovanja Đurića i Filipovića! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Odlikovanje

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je Ordenom zasluga za odbranu i bezbednost prvog stepena kapetana Nenada Đurića, koji je obavljao funkciju direktora Regionalnog direktorata policije Mitrovica Sever i Zlatnom medaljom za hrabrost „Miloš Obilić“ kapetana Aleksandra Filipovića, koji je bio na dužnosti šefa Regionalne operative direktorata policije Mitrovica Sever.

Vi i vaše porodice simbolizujete i život i trajanje i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Zbog vaših dela, Srbija je na Kosovu, a Kosovo je u Srbiji, ma kako se mnogi svojski trudili da to tako ne bude.

Vi ste svoju državu poslušali čak i onda kada se sa njenim odlukama niste slagali. Uradili ste ono što vam je srce želelo i najčasnije se poneli kada ste bili onemogućeni u vršenju svoje dužnosti, jer ni tada niste hteli da kršite zakon.

Mir je naše trajno i čvrsto opredeljenje. Hvala vam na tome što ste sačuvali mir i stabilnost, kroz sve ove godine. Hvala vam za prkos, hvala vam za veru, hvala vam za nadu. Hvala vam za ljubav koju ste pokazali prema srpskom narodu, prema državi Srbiji i prema Kosovu i Metohiji. Hvala vam za sve. Živela Srbija - napisao je predsednik na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading