PIKSIJEVI ORLOVI NA POTEZU: Nek' proradi SRPSKI INAT u Kataru!

Autor:

Sport

09.11.2022

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija u svim sportovima uvek izgleda bolje kada je svi otpišu.

PIKSIJEVI ORLOVI NA POTEZU: Nek' proradi SRPSKI INAT u Kataru!

Foto: facebook.com/Fudbalski savez Srbije/printscreen

Fudbaleri Srbije

Do početka Svetskog prvenstva u Kataru ostalo je još tačno deset dana, a kako se približavamo Mundijalu, tako na svetlost dana izlazi sve veći broj prognoza, koje se tiču prolaska u nokaut fazu prvenstva, ali i toga ko će 18. decembra u Dohi podići „boginju“.

Prvi se u prognozama osmelio američki portal „Yahoo“, koji smatra da će dalje iz grupe G proći selekcije Brazila i Švajcarske, a da će odluka pasti baš u poslednjem meču, kada će se „orlovi“ sastati sa Švajcarcima. „ Na kraju će Švajcarska koja je bolji tim pobediti Srbiju, koja je talentovaniji tim, u najbitnijem meču grupe“, stoji u obrazloženju Amerikanca. 

Foto: Starsport

Vlahović i Mitrović će biti glavne uzdanice Srbije u Kataru

Ovaj portal nije jedinstven slučaj, pošto slično mišljenje dele i drugi. Prognozu je uradio i superkompjuter, a ishod je bio isti. Brazil i Švajcarska idu dalje, Srbija ide kući. Treba napomenuti i da računar u finalu vidi Argentinu i Portugal.

Za kraj, ni „EA Sports“ ne vidi Srbiju u drugoj fazi. I oni prednost daju selekciji koja je 2018. izbacila Srbiju na prvenstvu u Rusiji, a uz njih dalje idu i „Karioke“. Upravo će Brazil, makar prema njihovim prognozama, igrati finale u Kataru, a tamo će ih zaustaviti Argentina. „EA Sports“ je istu analizu radio i za tri prethodna takmičenja, a interesantno je da su uvek pogađali osvajača.

Republika

Foto: Starsport

Piksi i Srbija su srušile Portugal u odlučujućem meču

Na deset dana pred Mundijal čini se da je Srbija otpisana, i da svi očekuju Brazil i Švajcarsku u osmini finala. Ali, ne treba zaboraviti da srpski sportisti uvek igraju najbolje kada su unapred otpisani i da baš tada u njima proradi čuveni srpski inat. Ove prognoze trebaju samo da daju „vetar u leđa“ našim momcima i da u Kataru pokažu sav potencijal koji poseduju. A ekipa koja u gostima pobedi Portugal i izbori direktan plasman na najveću fudbalsku smotru svakako poseduje kvalitet.

Prvenstvo počinje 20. novembra, a Srbija prvi meč igra četiri dana kasnije, a rival će biti selekcija Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading