POHOD NA ČETVRTI TRIJUMF: Evo gde možete pratiti susret Partizana i Makabija!

Autor:

Sport

18.11.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl u Beogradu.

POHOD NA ČETVRTI TRIJUMF: Evo gde možete pratiti susret Partizana i Makabija!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u "Štark areni"

Košarkaši Partizana igraju večeras od 20 časova i 30 minuta meč osmog kola Evrolige u beogradskoj "Areni", a rival će biti ekipa Makabija iz Tel Aviva.

Crno-beli u meč ulaze nakon teškog poraza u Atini od Olimpijakosa, gde je "parni valjak" bio znatno oslabljen, ali je pre toga Partizan upisao tri vezane pobede, pa je jasno da će i večeras ići na trijumf.

Sa druge strane, Makabi je u poslednjem meču u Evroligi izgubio na svom terenu od Barselone, pa će večeras u Beogradu pokušati da se iskupi za taj poraz.

Meč iz Beograda, kao po običaju, neće moći svi da prate, pošto će prenos biti samo na "Sport klubu", pa će neki građani ostati uskraćeni za mogućnost da pogledaju ovaj meč. Ipak, prema najavama, očekuje se rekordna poseta "Grobara", pa je izgleda broj ljudi koji će utakmicu pratiti od kuće manji nego inače.

Nakon sedam odigranih kola, crno-beli imaju skor od tri pobede i četiri poraza, pa se trenutno nalaze na deobi 11. mesta sa ekipom Milana. Na drugoj strani, Makabi ima pobedu više, a poraz manje, pa je trenutno na deobi šeste pozicije.

Osim ovog, na programu su danas još tri susreta. Fener će u Istanbulu dočekati Panatinaikos, Žalgiris će pred svojim navijačima ugostiti Armani, a domaćin će biti i Monako, koji će dočekati ekipu Baskonije.

Sinoć je odigrano prvih pet mečeva, a pobedu je upisala i Zvezda, koja je kod kuće savladala Asvel sa 71:67.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading