Euforija među "Grobarima" dostiže vrhunac: Partizan povukao RADIKALAN POTEZ pred meč sa Makabijem!

Autor:

Sport

16.11.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvatrenije pristalice crno-belih ponovo na visini zadatka - "Parni valjak" u krcatoj areni čeka "ponos Izraela".

Euforija među "Grobarima" dostiže vrhunac: Partizan povukao RADIKALAN POTEZ pred meč sa Makabijem!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u "Štark areni"

KK Partizan je odlučio da u prodaju pusti dodatni kontigent ulaznica za meč sa Makabijem koji će biti odigran u "Štark areni" u petak od 20 časova i 30 minuta.

Odavno su sve karte rasprodate za ovaj susret, pa je zbog ogromnog interesovanja Partizan odlučio da pusti još karata za dodatne kapacitete obezbeđene na južnoj strani hale.

Zbog velikog interesovanja, #KKPartizan će za utakmicu protiv Makabija izvući prva 3 reda tribina sa južne strane Štark arene i pustiti ih danas u prodaju! Kao nekada pre, podignimo svi svoje šalove pred meč protiv „Ponosa Izraela“ i zapevajmo zajedno! - stoji u objavi Partizana na društvenim mrežama.

 

 

"Grobari" još uvek pamte okršaje srpskog i izraelskog giganta u Top 8 fazi elitnog takmičenja 2010. godina, a tada je Partizan sa ukupnih 3:1 izborio plasman na Fajnal-for u Parizu.

Izabranici trenera Željka Obradovića nakon prvih sedam rundi zabeležili su učinak od 3-4, a u minulom kolu doživeli su težak poraz u Atini od Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading