U Partizan STIGLO novo pojačanje! Obradović dobio OPCIJU VIŠE pred Makabi!

Autor:

Sport

17.11.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je koji će broj nositi.

U Partizan STIGLO novo pojačanje! Obradović dobio OPCIJU VIŠE pred Makabi!

Foto: printscreen/youtube.com/ BC Partizan TV

Vladimir Brodžijanski i Željko Obradović

Partizan će u petak od 20.30 u osmom kolu Evrolige dočekati Makabi, a šef struke crno-belih, Željko Obradović, dobio je opciju više pred ovaj meč.

Vladimir Brodžijanski priključio se Partizanu i biće preko potrebno pojačanje posle povrede Balše Koprivice.

Zadužio je Brodžijanski dres sa brojem 12, odradio prvi trening sa ekipom, a zatim je izneo prve utiske:

Navikavam se i uklapam polako. Trener i saigrači mi pomažu, za početak je sve odlično. Gledao sam neke utakmice, volim da gledam Evroligu. Prošle sezone smo se dva puta sastali sa Partizanom, tako da poznajem neke momke i trenera. Došao sam da učim. Uzbuđen sam, veliki izazov je ispred mene. Uvek mi je cilj bio da igram u Evroligi. Spremam se i daću sve od sebe. Klub ima veliku istoriju, sjajnog trenera i fantastične navijače. Radujem se boravku u klubu. Dvorana je rasprodata za skoro svaku utakmicu. Uzbuđen sam zbog navijača i nadam se da ćemo pobeđivati - rekao je slovački košarkaš.

Vladimir Brodžijanski počeo je u ekipi Obradoira, zatim nastupao za Huventud i na kraju iz Bahčešehira stigao u Partizan. Standardan je reprezentativac Slovačke i jedan od najboljih igrača svog nacionalnog tima, a svojevremeno je odličnu partiju odigrao i protiv Srbije.

Crno-beli se trenutno nalaze na 11. mestu Evrolige sa skorom od tri pobede i četiri poraza, dok je Makabi devetom mestu sa pobedom više i porazom manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading