GOTOVO: Legenda jugoslovenske košarke seda na klupu Zvezde!

Autor:

Sport

13.11.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaće da vrati tim na staze pobeda.

GOTOVO: Legenda jugoslovenske košarke seda na klupu Zvezde!

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović više nije trener Crvene zvezde.

Saradnja je raskinuta sporazumno, što je šampion Srbije, ABA lige i Kupa Radivoja Koraća potvrdio i na zvaničnom sajtu.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je klub u nedelju sporazumno okončao saradnju sa dosadašnjim prvim trenerom seniorskog tima Vladimirom Jovanovićem. Klub se ovom prilikom zahvaljuje Vladimiru Jovanoviću na velikoj energiji, trudu i radu koji je uložio na izuzetno zahtevnom mestu prvog trenera našeg seniorskog tima.

Sada je poznato i ko će preuzeti kormilo poljuljanog broda crveno-belih. Novi trener tima sa Malog Kalemegdana postaće Duško Ivanović, a očekuje se da u ponedeljak preuzme tu funkciju. Zvezda je zakazala konferenciju za medije za ponedeljak u 13 časova i očekuje se da tada Ivanović bude promovisan u novog trenera.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

 

Svoju igračku karijeru Ivanović je počeo u Jedinstvu iz Bijelog Polja, a zatim je nosio dres Budućnosti, Jugoplastike, Đirone, Limoža i Friburga. U tom klubu je počeo i trenersku karijeru, a zatim su se ređali klubovi među kojima je bilo i nekoliko velikana evropske košarke. Radio je u Limožu, Baskoniji (u tri navrata), Barseloni, Panatinaikosu, Himkiju i Bešiktašu!

Legenda je jugoslovenske košarke, a dva puta je bio šampion Evrope kao igrač Jugoplastike. Najdublji trag kao trener ostvario je u ekipi Baskonije kojoj je doneo četiri Kupa kralja i tri titule šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading