NAKON TUŽNIH VESTI, LUNA I MARKO SE ODLUČILI NA OVAJ KORAK: Napustili Beograd, a evo gde se bračni par sada nalazi! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković odlučili da napuste Beograd nakon nemilog događaja

NAKON TUŽNIH VESTI, LUNA I MARKO SE ODLUČILI NA OVAJ KORAK: Napustili Beograd, a evo gde se bračni par sada nalazi!  (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Nekadašnji učesnici rijaliti programa "Zadruga" i jutjuberi Luna i Marko Miljković odlučili su da zajedno sa svojom ćerkom Miom otputuju za Zlatibor, gde će uživati u čarima ove srpske planine. 

Naime, Luna i Marko na svom Instagramu profilu podelili su nekoliko fotografija sa Zlatibora, na kojima se vidi da je bračni par nastavio dalje nakon nemilog događaja sa kojim su se nedavno suočili. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Marko i Luna sa ćerkom u hotelu na Zlatoboru

Na jednoj od fotografija moglo se videti da se bračni par sa Miom, koja sada ima 17 meseci, opuštalo u spa centru hotela u kom su odseli, a već na Instagram priči moglo se videti kako posvećeni Miljković gura ćerku u kolicima dok obilaze sami centar Zlatibora. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Marko Miljković

Podsetimo, Đoganijeva i Miljković nedavno su putem svog Jutjub kanala otkrili da je Luna imala spontani pobačaj, zbog virusa koji joj je prošao kroz telo, a sudeći po slikama koje trenutno postavljaju na Instagramu čini se da bračni par ide u nove pobede. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading