SLOBA RADANOVIĆ PROGOVORIO O NASILJU: Folker zgrožen situacijom, uputio javni apel!

Autor:

Zabava

14.11.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović je napisao da je nedopustivo da bilo ko tuče dostavljače ukoliko se desi da zakasne s dostavom na pomenutu adresu.

SLOBA RADANOVIĆ PROGOVORIO O NASILJU: Folker zgrožen situacijom, uputio javni apel!

Foto: V. Lukić

Sloba Radanović

Pevač Sloba Radanović oglasio se na Instagramu nakon stravičnog događaja kada je pretučena devojka koja radi kao dostavljač hrane za jednu kompaniju u Srbiji, pa tvrdi da je sve to posledica poremećenog društva u kom danas živimo.
Sloba je napisao da je nedopustivo da bilo ko tuče dostavljače ukoliko se desi da zakasne s dostavom na pomenutu adresu.

Foto: V. Lukić

Sloba Radanović

- Iskompleksirani polusvet i poremećeno društvo modernog kompleksaškog doba dovelo je do ovakvih stvari. Ovi vam ljudi donose hranu na minus 20 i na plus 40 stepeni, ali čak i da nije tako, odakle ti ideja, smećko jedan, da udariš devojku, pa i muškarca? Zbog čega? Jer je kasnila? Jer je promašila - napisao je Sloba na Instagramu, a pevača su fanovi podržali zbog ove konstatacije, navodeći da je uvek među prvima kad treba da se ukaže na probleme u društvu, te i da treba da bude primer kolegama s estrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading