PRAVI POSAO! Vraća se Dejan Joveljić?

Autor:

Sport

28.12.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biser Crvene zvezde!

PRAVI POSAO! Vraća se Dejan Joveljić?

Foto: Starsport

Bivši napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić

Bivši napadač Crvene zvezde i Ajntrahta iz Frankfurta Dejan Joveljić, u intervjuu za "Mozzartsport", najavio je povratak u Evropu iz MLS lige gde trenutno brani boje Los Anđeles Galaksija.

- U fudbalu se stvari dešavaju brzo, tako da je moguć i skori povratak u Evropu. Kada sam se vratio u Frankfurt posle odlične sezone na pozajmici u Austriji mislio sam da ću dobiti pravu šansu. Bio sam spreman za taj nivo fudbala, ali nažalost, u međuvremenu su se promenili ljudi u klubu i rečeno mi je da imaju drugačije planove i da ne razmišljamo u istom pravcu. Imao sam ponudu Sent Etjena i Los Anđeles Galaksija, pa iako je iz Francuske bila mnogo unosnija, izabrao sam Galaksi jer je američka liga otvorenija i imam veće šanse da pokažem ono što najbolje znam, a to je davanje golova. Zadovoljan sam kako se razvijam i napredujem, ali nisam u potpunosti zadovoljan minutažom. Kada ste mlad igrač, minuti nemaju cenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejan Joveljić

Zatim se osvrnuo ns učešće Srbije na Mundijalu u Kataru:

- Tužan sam što mi nismo ostvarili bolji rezultat, jer smatram da smo mogli i da imamo kvalitet za veće domete, ali ukupni utisci o Svetskom prvenstvu u Kataru, kada je reč o utakmicama i organizaciji, su pozitivni. Posle Srbije navijao sam za Argentinu i jako mi je drago što je Mesi sa saigračima podigao zasluženi trofej... Kao i sve ljubitelje fudbala, prijatno me je iznenadila selekcija Maroka, a što se tiče igrača izdvojio bih Amrabata. Bio je sjajan. Ne mogu reći da se nisam nadao pozivu, ali bio sam svestan da su tri napadača ispred mene u tom momentu. Kada sam video spisak putnika u Katar nisam bio razočaran, iščekivao sam utakmice da podržim saigrače. Pre svega želim da budem zdrav i da igram što je moguće više. A, sigurno da mi je cilj da se nađem u timu za sledeće Svetsko prvenstvo - istakao je Joveljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading