PUTINOV KRAJ JE NA VIDIKU? Zastrašujuće reči ruskog istoričara: Zapadna medicina ga održava u životu

Autor:

Svet

28.12.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski istoričar i politički analitičar Valerij Solovej tvrdi da zdravstveno stanje Vladimira Putina postaje očajno.

PUTINOV KRAJ JE NA VIDIKU? Zastrašujuće reči ruskog istoričara: Zapadna medicina ga održava u životu

Foto: Tanjug/AP

Prema njegovim rečima zdravlje predsednika Rusije je takvo da je "kraj na vidiku". 

 

Solovej je ispričao za ukrajinske medije da Vladimir Putin navodno koristi najnaprednije tretmane i ciljanu terapiju koju Rusija ne može da mu pruži i da ga zapadna medicina održava u životu.

- Rekao bih da je tretman bio previše uspešan i da su se dobro ophodili prema njemu - izjavio je ruski istoričar, prenosi gbnews.uk.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Dodao je da se Putinov kraj nazire, čak i prema lekarima koji su mu odredili terapiju. Solovej tvrdi da Putin ima rak debelog creva i da se proširio. Pojavila se i informacija da su lekovi koje koristi doveli do pojave ranih simptoma Parkinsonove bolesti. Solovej je napomenuo da je onkološka bolest najozbiljnija od svih. 

- Strategiju i taktiku lečenja odredili su lekari koji nisu Rusi. Ti lekari su ga operisali u februaru 2020. godine nakon što mu je dijagnostifikovan rak debelog creva - istakao je ruski istoričar. 

Komentari Soloveja usledili su kada se Putin sastao sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom na neformalnom samitu lidera Zajednice nezavisnih država (ZND) u Državnom ruskom muzeju u Sankt Peterburgu.

Putin je tad izgledao bled, a prema izvešatjima bolovao je od gripa. Pojedini ljudi koji su ga videli tvrde da je izgledao bolesnije nego ikad. Solovej je kazao da na nastavak sukoba u Ukrajini utiče Putinovo zdravstveno stanje i terapija koju dobija. Solovej je bivši profesor na moskovskom Institutu za međunarodne odnose.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Posmatrač

28.12.2022 22:37

Jasno je da Putin " broji sitno". Imao je ambicije da postane drugi Petar Veliki , a ostaće zapisan u istoriji kao posljednji KGB-ovac koji je pokušao točak istorije da okrene unatrag . Ruskom narodu dosta je terora sopstvene "elite". Poslednjih 30 godina , Rusi su osetili sladak okus SLOBODE i povratka više NEMA. Pisci : Tolstoj, Dostojevski , Ljeskov, Ljermontov ...., naučnici : Mendeljejev, Koraljov, Saharov... i mnogi drugi Rusi koji su dali ogroman doprinos ovoj civilizaciji , kroz nemerljivu patnju Ruskog naroda , na posletku će dobiti dostojno mesto u istoriji čovečanstva . Pad Putina , znači PREPOROĐENJE RUSIJE !