PIKSI GA POZVAO: Talentovani fudbaler Crvene zvezde novi reprezentativac Srbije!

Autor:

Sport

15.12.2022

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalio se na društvenim mrežama.

PIKSI GA POZVAO: Talentovani fudbaler Crvene zvezde novi reprezentativac Srbije!

Foto: Starsport

Talentovani fudbaler Crvene zvezde, na pozajmici u Čukaričkom, Vladimir Lučić dobio je poziv Dragana Stojkovića Piksija za prijateljski meč protiv SAD.

On je ovo objavio na društvenim mrežama i tako potvrdio spekulacije da će selektor "Orlova" za ovaj duel uglavnom zvati igrače iz SAD.

Fudbaler Čukaričkog na pozajmici iz Zvezde Vladimir Lučić dobio je poziv selektora Srbije Dragana Stojkovića za prijateljski meč sa SAD.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Lučić je ponikao u omladinskog školi crveno-belih, a prošle sezone se istakao partijama u IMT, naročito u finišu kada se taj tim borio za plasman u elitni rang.

Očekivalo se da će ove sezone zaigrati pod komandom Dejana Stankovića, ali je umesto toga prosleđen na Banovo brdo. Čukarički čak ima opciju i da otkupi njegov ugovor.

Ove sezone je u Superligi odigrao 13 mečeva i postigao jedan gol. Igrao je i u kvalifikacijama za Ligu konferencija gde ih je Tvente eliminisao.

Podsetimo, "orlovi" 26. januara gostuju u Los Anđelesu gde će igrati na pomenutom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading