PEVAČICA SA GRANDA TREĆI PUT OBOLELA OD RAKA: Nakon hemioterapija, kreće sa zračenjima! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.12.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Bajraktarević je priznala da je ponovo obolela od raka dojke.

PEVAČICA SA GRANDA TREĆI PUT OBOLELA OD RAKA: Nakon hemioterapija, kreće sa zračenjima! (FOTO)

Foto: Printscreen

Pevačica koja se proslavila takmičenjem u muzičkom programu ,,Nikad nije kasno" Bojana Bajraktarević je otišla na preglede koji su potvrdili da je bolest ponovo uzela maha:

 

 

- Istina je, po treći put imam rak dojke. Urađena mi je mastektomija (operacija uklanjanja dojke, a ponekad podrazumeva i uklanjanje i drugih tkiva, koja se nalaze u blizini dojke, kao što su limfni čvorovi, prim. aut.), završila sam s primanjem hemioterapije i sad pijem lek. Predstoje mi ciklusi zračenja, dakle, sve isto kao prošli put. Naravno, predaje nema, borim se i idem dalje! Nadam se da ću ovaj put trajno uspeti da pobedim bolest i da će mastektomija dati rezultate - izjavila je pevačica.

 

 

Bojana je započela lečenje hemioterapijama koje je isrpljujuće, a ovaj put joj je opala i kosa. Međutim, to je ne sprečava da radi kao da je zdrava: 

- To se podrazumeva i tako sam želela. Primim hemioterapiju, pa idem da pevam, tako je bilo i prošli put. I sad mi je kosa opala nakon sedam dana. Zbog toga sam izbegavala da se pojavljujem u javnosti, dok to sve ne prođe. Ali radim na novim pesmama, pa ćemo se tad družiti i viđati, pričati o nekim lepim temama - zaključila je Barjaktarevićeva u razgovoru za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading