SUZE ZBOG MIHE NA "MARAKANI": Legenda ispraćena u večnost! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

18.12.2022

10:14 >> 11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bura" emocija na našem najvećem stadionu.

SUZE ZBOG MIHE NA "MARAKANI": Legenda ispraćena u večnost! (VIDEO, FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Na stadionu Crvene zvezde završena je komemoracija povodom smrti Siniše Mihajlovića, a njen tok mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

Ona je počela minutom ćutanja, a potom su se okupljenima obratili funkcioneri i legende crveno-belih.

Oni su izrazili veliku tugu zbog Sinišinog preranog odlaska, a podsetimo da će sahrana biti obavljena u ponedeljak u Rimu.

11:25 - Zvezdini velikani, Dragiša Binić i Ljupko Petrović, takođe su se obratili okupljenima, a potom su svi prisutni pozvani da se upišu u knjigu žalosti, koja će biti otvorena do 13 časova.

11:12 - Dragan Džajić, počasni predsednik crveno-belih, rekao je da je sa nevericom primio vest o Mihinoj bolesti, kao i da se Siniša hrabro uhvatio u koštac sa novonastalom situacijom.

Republika

Foto: Republika

Suze na stadionu "Rajko Mitić"

11:09 - Svetozar Mijailović, predsednik kluba iz Ljutice Bogdana, rasplakao se prilikom oproštaja od Mihajlovića, a tom prilikom je rekao da nas je prerano napustio veliki čovek.

- Teško se nalaze reči da bi se oprostili od Siniše. Sve su nedovoljne, blede, da bi iskazale ono što je bio. Brojne izjave, naslovne strane, emisije, ne samo u našoj zemlji i Italiji, već širom Evrope i sveta su posvećene njemu. To zaslužuje samo poseban sportista, poseban čovek. Čovek koji je voleo, čovek koga su voleli. Izgubili smo velikog sportista, velikog čoveka. To je naš Siniša. Sve je postigao radom, divan otac, divan suprug. Prerano te je bolest otrgla od nas - naveo je Mijailović.

11.06 -  Zvezdan Terzić: Jedan od najtežih dana. Opraštamo se od druga, prijatelja, brata... Siniše Mihajlovića. Dragi Siniša, još na početku svoje karijere učinio si svoju Zvezdu najvećom u Evropi i svetu, a sebe upisao u besmrtnu listu legendi svog voljenog kluba. Pamtićemo te kao veselog dečaka koji je izrastao u jednog dobrog čoveka, velikog srca. Sto puta smo se uverili, najvećeg srca. Otišao si prerano, ali si toliko učinio za života da će generacije posle tebe biti ponosni što su tvoji. Ponosni smo što smo ti imali za prijatelja i što si bio deo Crvene zvezde. Ostaje mi samo da se poklonim i kažem jedno veliko "hvala".

11:02 -Komemoracija povodom Mihine smrti je počela minutom ćutanja, a usledilo je obraćanje generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Prenos komemoracije možete pratiti uživo na sledećem linku.

 

Mihi je upućen i transparent iz rodnog Borova, a na njemu je navedeno da je bio "veliki mangup i šmeker", kao i da je uvek težio pobedi.

10:15 - U knjigu žalosti upisao se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se biranim rečima oprostio od Siniše Mihajlovića.

Srbiju je u petak potresla šokantna vest, pošto je u 54. godini preminuo proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović.

Miha je preminuo posle dugogodišnje borbe sa leukemijom, a na stadionu Crvene zvezde organizovana je komemoracija u čast legende našeg najtrofejnijeg kluba.

Knjiga žalosti biće otvorena i danas u Muzeju Crvena zvezda od 10 do 13 časova, dok se komemoracija održava u Medija centru.

Siniša će odlukom porodice biti sahranjen u ponedeljak u Rimu, a od njega se ovih dana opraštaju brojni sportski radnici iz zemlje i inostranstva.

Sahrani će prisustvovati i patrijarf Srpske pravoslavne crkve Porfirije, a biće obavljena u Basilici "Santa Maria deli Anjeli e dei Martiri" u "večnom gradu" na Svetog Nikolu.

Dešavanja sa komemoracije možete pratiti uživo na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading