ZBOG LEUKEMIJE MU SE NIJE ISPUNILA ŽIVOTNA ŽELJA: Ovako je legendarni Miha govorio za Republiku!

Autor:

Sport

16.12.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlović je imao žarku želju da ponovo postane selektor Srbije, ali se nažalost nisu poklopile kockice.

ZBOG LEUKEMIJE MU SE NIJE ISPUNILA ŽIVOTNA ŽELJA: Ovako je legendarni Miha govorio za Republiku!

Foto: Starsport

Siniiša Mihajlović, čuveni srpski fudbaler i trener, izgubio je bitku sa leukemijom, a svojevremeno je u razgovoru za Republiku naveo da mu je velika želja da ponovo sedne na klupu reprezentacije Srbije.

OGROMNA TRAGEDIJA! Džajić skrhan bolom zbog Mihe - "Napustio nas je VELIKI ČOVEK!"

Miha je povezivan sa upražnjenom funkcijom selektora pre nego što je "Orlove" preuzeo Dragan Stojković Piksi, ali je tada morao da kaže "ne" Fudbalskom savezu Srbije, jer je imao "moralnu obavezu" prema Bolonji.

Ovo nije moje zbogom reprezentaciji, ali moraju da se stvore uslovi i da nam se poklope kockice - rekao je tada Mihajlović, a potom je pojasnio.

Ja sam to morao da odbijem zato što svakom poslu želim maksimalno da se posvetim. U ovom slučaju to ne bi bilo moguće budući da bih bio razapet na dva fronta i da bi sigurno jedna strana ispaštala. Oni su me razumeli - podvukao je Siniša Mihajlović.

Tom prilikom, Srbin je istakao da je klub sa stadiona "Renato del Ara" bio uz njega u najtežem životnom momentu i da ne postoji uslov pod kojim bi ih on napustio.

Podsetimo, Mihajlović je na klupi Srbije sedeo u periodu od 2012. do 2013. godine, a tada je "postavio temelje" današnje srpske reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading