ODLUKA JE DONETA: Kraj igračke karijere! Klub na nesvakidašnji način ispratio želju svog fudbalera! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.12.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ima tek 31. godinu odlučio je da okonča igračku karijeru.

ODLUKA JE DONETA: Kraj igračke karijere! Klub na nesvakidašnji način ispratio želju svog fudbalera! (FOTO)

Foto: FK Miljakovac

Od prvog dana postojanja, bio je deo Fudbalskog kluba Miljakovac. Svedok je svih dosadašnih klupskih ostvarenja, a sa popularnom "Radničkom klasom" nastupio je i na međunarodnoj sceni u okviru "Feniks trofeja".

 

Nikola Nešić odlučio je da okonča igračku karijeru, a u dogovoru sa šefom stručnog štaba Petrom Vukom Novakovićem, ostaće u klubu i ubuduće će biti zadužen za fizičku spremu igrača Miljakovca.

U razgovoru za klupski portal Nešić je obrazložio svoju odluku vezanu za prekid igračke karijere:

– Kao neko ko je od samog početka u klubu, i ko je doživeo zaista prelepe momente u Miljakovcu koje nisam ni mogao da sanjam u igračkoj karijeri, odlučio sam da se povučem i napravim mesta za mlade igrače koji već dolaze u klub i koji su školovani fudbaleri i mogu da klubu donesu mnogo u budućnosti. Mi stariji igrači smo bili tu u početku rada kluba, ali sada je vreme za nove snage, i moja je sreća što posedujem kompetencije koje su u ovom momentu potrebne klubu kako bi svoj rad podigao na viši nivo i drago mi je što sam dobio priliku da i u budućnosti budem deo jedinstvenog fudbalskog kolektiva u Srbiji i kluba iz kraja iz kojeg potičem.

Foto: FK Miljakovac

Sledi penzija - Nikola Nešić

 

Istovremeno je budući kondicioni trener "Radničke klase" istakao i svoja očekivanja na novoj poziciji:

– Biće veliki izazov raditi sa momcima kojima fudbal nije primarno zanimanje u životu i koji pored svojih poslova i privatnih života moraju da se posvete sada novoj obavezi kako bi podigli nivo svoje spreme. Nekome će to lakše pasti, nekome teže, ali mislim da će svi prepoznati da će im ovaj rad jako značiti, kako na terenu, tako i u privatnom životu, tako da nemam sumnju da će svi prihvatiti modus rada na fizičkoj spremi koji budem uspostavio.

Fudbalere Miljakovca predstojećeg proleća pored mečeva u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", očekuju i još dva susreta u međunarodnom "Feniks trofeju" i novi dueli sa milanskom Brerom i Skjoldom iz Kopenhagena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading