OGROMNA TRAGEDIJA! Džajić skrhan bolom zbog Mihe - "Napustio nas je VELIKI ČOVEK!"

Autor: M. S.

Sport

16.12.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju potresle tužne vesti!

OGROMNA TRAGEDIJA! Džajić skrhan bolom zbog Mihe - "Napustio nas je VELIKI ČOVEK!"

Foto: Tanjug/AP, Starsport

Vest o smrti Siniše Mihajlovića potresla je celu fudbalsku planetu, a Dragan Džajić ju je opisao kao "veliku tragediju".

Legenda Crvene zvezde je istakla da joj je neizmerno žao zbog Mihinog preranog odlaska, uz poruku da nas je napustio "veoma dobar čovek".

- Nemerljivo mi je žao što je preminuo. Kako zbog njega, tako i njegove porodice. Mnogo sam ga voleo, bio je mnogo dobar čovek i veliki fudbaler. Mislio sam da će mu njegov temperament i borbenost pomoći u ovoj borbi. Nažalost, nije uspeo da pobedi. Nemam reči koliko je to bio dobar čovek, kada sam čuo da je loše nazvao sam njegovog kuma, jer sam želeo da čujem kako je Miha. On je tada bio u sobi s njim i rekao mi je da u komi i da ne zna da li će se izvući. Velika tragedija - rekao je Džajić za naš portal.

Podsetimo da je Mihajlović preminuo u 54. godini života, nakon dugogodišnje borne sa leukemijom, a svoju bol putem društvenih mreža izrazili su Dušan Vlahoviić i Vanja Milinkoviić-Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading