OVAKO NAS JE MIHA DOČEKAO U SVOM DOMU! Preplavile ga emocije, prvo se bunio, a onda POKAZAO VELIČINU!

Autor: Republika

Sport

16.12.2022

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović ugostio je ekipu Srpskog telegrafa i Republike u svom domu u Bolonji, kada smo ga posetili prilikom obeležavanja 30. godišnjice od osvajanja Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom.

OVAKO NAS JE MIHA DOČEKAO U SVOM DOMU! Preplavile ga emocije, prvo se bunio, a onda POKAZAO VELIČINU!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović bio je jedan od najvažnijih igrača u pohodu crveno-bele mašinerije na Kup šampiona. O njegovoj ulozi protiv minhenskog Bajerna i golu kada se "nebo otvorilo" pričalo se i pričaće se još dugo, dugo...

Mihajlović nas je, u sklopu projekta, kada smo posetili sve prvotimce ekipe koju je predvodio Ljupko Petrović, uklopio u svom domu u Bolonji.

Uz početno gunđanje što zbog nas ne može da gleda finale masters turnira u Rimu između Đokovića i Nadala, ipak nam je otvorio vrata svog doma u Bolonji, a potom i dušu. A onda je krenula bujica emocija.

Siniša se tada potpisao i na dres, koji je naša medijska kuća kasnije na aukciji prodala i sredstva dala za prikupljanje sredstava za malu Ninu Blagojević, koja je kasnije pobedila tumor.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Dres sa potpisima Zvezdine zlatne generacije, među kojima je i Mihajlovićev

Mihajlović je tom prilikom pokazao kakav je i koliki je čovek. LJUDINA!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading