IZGUBIO SAM DEO SEBE! Legenda Zvezde uz suze zanemela od bola!

Autor: M.S.

Sport

16.12.2022

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal je ostao bez velike legende.

IZGUBIO SAM DEO SEBE! Legenda Zvezde uz suze zanemela od bola!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini života. Legendarni Srbin izgubio je bitku sa leukemijom te je izgubio život u bolnici u Rimu. 

Njegov veliki prijatelj i nekadašnji saigrač u Crvenoj zvezdi, Dragiša Binić sa velikom tugom govorio je o nesrećnom događaju koji je zavio u crno kompletnu fudbalsku javnost.

Republika

Foto: Starsport

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić

 

- Izgubio sam deo sebe. On je bio moj cimer, prijatelj brat. Stvarno mi je mnogo teško. Takav čovek više se ne rađa. Bio gromada od čoveka, borac, fajter, sve. Ja sam bio najstariji, on najmlađi i veoma smo bili vezani - rekao je Binić kroz suze za naš portal.

Podestimo, legenda svetskog i evropskog fudbala je u više navrata pobeđivala leukemiju, ali na kraju je ipak izgubila rat.

Siniša Mihajlović je rođen je 20. februara 1969. godine u Vukovaru, a profesionalnu fudbalsku karijeru počeo je 1988. u Vojvodini. U decembru 1990. kupila ga je Crvena zvezda za milion maraka, što je bio apsolutni rekord u jugoslovenskom fudbalu. U dresu crveno-belih više je igrao po sredini, a tek odlaskom u Romu, leta 1992, počinje da igra na poziciji "levog beka". Dve godine kasnije je u Sampdoriji, i tu je "libero". Sledi angažman u Laciju, a kopačke o klin okačio je u Interu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading