POSLEDNJA ŽELJA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Nije stigao da je ostvari

Autor:

Sport

16.12.2022

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski svet tuguje za Sinišom Mihajlovićem, koji je posle duge i teške bolesti i lavovske borbe protiv leukemije, izgubio najvažniju bitku.

POSLEDNJA ŽELJA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Nije stigao da je ostvari

Foto: Tanjug/AP

Napustio nas je u 53. godini života, ali je iza sebe ostavio neverovatne rezultate i veliko ime koje će zauvek biti upamćeno u istoriji srpskog i svetskog fudbala.

Miha je najznačajniji fudbalski trofej kao igrač osvojio sa Crvenom zvezdom 1991. godine u Bariju, kada se domogao pehara prvaka Evrope, a kasnije u Tokiju i prvaka sveta.

I kao trener se ostvario u Italiji, a bio je i selektor Srbije. Ostala mu je još jedna želja, koju nažalost, nije ispunio, a to je da bude trener Crvene zvezde i da sa njom osvoji trofej.

Moja želja jednog dana je da budem trener Zvezde. Ja sam na svoju sreću skoro sve moje želje ispunio, ali ta da budem trener Zvezde i da osvojim nešto sa Zvezdom, time bih zatvorio sve. Neka bude Deki tamo još jedno 10 godina, pa onda da dođem ja - govorio je Siniša Mihajlović u poslednjem velikom intervjuu koji je dao upravo za klupski sajt Crvene zvezde, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading