ZBOGOM SINIŠA I HVALA NA SVEMU! Predsednik se upisao u Knjigu žalosti! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

18.12.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije odao je počast preminuloj legendi srpskog fudbala.

ZBOGOM SINIŠA I HVALA NA SVEMU! Predsednik se upisao u Knjigu žalosti! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ/Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u Knjigu žalosti povodom smrti Siniše Mihajlovića.

- Zbogom Siniša i hvala na svemu! - napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, uz postavljenu fotografiju.

 

 

- Siniša je bio jedan od najboljih svih vremena. Najveći ikada. Velikog srca, ogromnog znanja. Zvezdaš i Srbin. Ljudina. Čovek koji je donosio radost u naše domove. Neka mu je laka zemlja i večna slava našem Siniši! - piše u Knjizi žalosti.

Podsetimo, Srbiju je u petak potresla šokantna vest, pošto je u 54. godini preminuo proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović.

Knjiga žalosti biće otvorena i danas u Muzeju Crvena zvezda od 10 do 13 časova, dok se komemoracija održava u Medija centru.

Siniša će odlukom porodice biti sahranjen u ponedeljak u Rimu, a od njega se ovih dana opraštaju brojni sportski radnici iz zemlje i inostranstva.

Sahrani će prisustvovati i patrijarf Srpske pravoslavne crkve Porfirije, a biće obavljena u Basilici "Santa Maria deli Anjeli e dei Martiri" u "večnom gradu" na Svetog Nikolu.

Dešavanja sa komemoracije možete pratiti uživo na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading