BOROVO SE OPROSTILO OD MIHE POBEDNIKA: Moćna poruka Siniši iz rodnog mesta - otišao je veliki mangup i šmeker!

Autor:

Sport

18.12.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici Borova su se takođe oprostili od velikana srpskog fudbala.

BOROVO SE OPROSTILO OD MIHE POBEDNIKA: Moćna poruka Siniši iz rodnog mesta - otišao je veliki mangup i šmeker!

Foto: Privatna arhiva

Siniša Mihajlović, jedan od najboljih fudbalera u istoriji Srbije, a zatim i sjajan fudbalski trener, preminuo je u petak, u 54. godini života.

Ta vest je potresla ceo svet, svi su počeli da se opraštaju od jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji sporta, a dirljivu poruku za oproštaj poslali su i stanovnici Borova, mesta nadomak Vukovara, gde je Mihajlović rođen.

- Živeo si znajući samo za pobedu! Poslednji pozdrav Siniši, borovskom šmekeru i mangupu! Rodio si se znajući samo za život!  - stoji na transparentima koji su stanovnici ovog sela okačili ispred stadiona i njegove rodne kuće.

Inače, u toku je komemoracija na stadionu "Rajko Mitić", koju možete pratiti u lajv blogu.

Sahrana Siniše Mihajlovića, koji je svojevremeno osvojio Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, a kasnije nastupao i za Sampdoriju, Lacio, Romu i Inter, biće održana u ponedeljak u Rimu, a očekuje se da ceo grad zbog toga bude blokiran, pošto će sahrani prisustvovati ogroman broj ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading