LJUBAVI, OBEĆALA SAM TI...: POTRESNA objava Arijane Mihajlović RASPLAKALA sve!

Autor:

Sport

18.12.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljive reči supruge Siniše Mihajlovića.

LJUBAVI, OBEĆALA SAM TI...: POTRESNA objava Arijane Mihajlović RASPLAKALA sve!

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana i Siniša Mihajlović

Arijana Rapaćoni Mihajlović, supruga preminule legende srpskog i svetskog fudbala, ponovo se oglasila na svom Instagram profilu, gde je podelila još jednu jako potresnu objavu, koja je rasplakala ceo svet.

Na slici se vidi ona sa Sinišom, ali i sa njihovo petoro dece, kako poziraju nasmejani na zajedničkoj fotografiiji. Takođe, osim slike, bitno je i ono što stoji u opisu.

- Ljubavi, obećala sam ti... Ne brini, brinuću o njima. Naše najveće remek-delo. Nikada nećemo prestati da te volimo - napisala je Arijana.

Podsetimo, Arijana se juče prvi put oglasila posle smrti slavnog fudbalera i trenera u 53. godini nakon duge i teške borbe s leukemijom.

- Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć - napisala je juče Sinišina supruga na svom profilu.

Inače, njih dvoje su se upoznali u Italiji, gde je Miha proveo najveći deo svoje igračke karijere. Građansko venčanje je održano 1996. godine, dok su se devet godina kasnije venčali u manastiru u Sremskim Karlovcima.

Sahrana Siniše Mihajlovića je zakazana za ponedeljak, a biće održana u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri", preneo je "Korijere delo Sport".

Kako prenose italijanski mediji, opština Rim radi na pripremi grobnog mesta na groblju "Kampidoljo" gde će počivati proslavljeni fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading