Poruka koja CEPA DUŠU na komade! Oglasila se MIHINA SUPRUGA: "Kada više ne budeš deo mene..." (FOTO)

Autor:

Sport

17.12.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njoj je najteže.

Poruka koja CEPA DUŠU na komade! Oglasila se MIHINA SUPRUGA: "Kada više ne budeš deo mene..." (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Legendarni srpski fudbaler i trener, Siniša Mihajlović, izgubio je rat sa leukemijom.

Pobedio je opaku bolest u dva navrata, ali treći put nije imao snage.

Od Mihajlovića su se oprostili mnogi iz sveta fudbala i sporta, a sada se oglasila i njegova najveća ljubav i podrška, supruga Arijana.

Ona je uz dirljivu fotografiju na svom Instagram profilu napisala poruku koja cepa dušu na komade.

- Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć - poruka je Arijane Mihajlović

 

 

Siniša Mihajlović je uvek dirljivo i sa puno ljubavi i zahvalnosti pričao o njoj.

- Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća m*** od mene. Volim te - pričao je Miha, a zatim se zahvalio i svojoj deci:

- Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading