OGLASILA SE PORODICA MIHAJLOVIĆ: Siniša se hrabro borio!

Autor:

Sport

16.12.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su slomljeni.

OGLASILA SE PORODICA MIHAJLOVIĆ: Siniša se hrabro borio!

Foto: Starsport

Siniša Mihajlović izgubio je bitku sa leukemijom.

On je preminuo u 53. godini života, a iza sebe je ostavio suprugu Arijanu, ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao ni sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa.

Porodica Mihajlović oglasila se saopštenjem posle ove tragedije.

Njegova supruga Arijana, sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata - Siniše Mihajlovića. Jedan izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, sa ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesndro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio - istaknuto je u saopštenju koje su preneli italijanski mediji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading