VELIKI BORAC: Prijatelji otkrili u KAKVOM JE STANJU Siniša Mihajlović!

Autor:

Sport

16.12.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije!

VELIKI BORAC: Prijatelji otkrili u KAKVOM JE STANJU Siniša Mihajlović!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Legendarni srpski trener, Siniša Mihajlović, ponovo vodi bitku sa leukemijom.

Upeo je Siniša da pobedi opaku bolest, ali ga je ona ponovo podlo napala, te je nova borba krenula.

Mnoge interesuje u kom se stanju nalazi nekadašnji trener Bolonje, ali i selektor reprezentacije Srbije, a u razgovoru za Kurir, bliski prijatelji Siniše Mihajlovića koji su želeli da ostanu neimenovani, otkrili su da je on stabilno.

Koliko sam upoznat, zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića je stabilizovano. U bolnici je pod budnim okom lekara. Ne može bolju negu da dobije. Porodica je uz njega i to mu mnogo znači - otkrio je za Kurir jedan od njegovih bliskih prijatelja i dodao:

- Sada mu je dosta bolje, u odnosu na nekoliko prethodnih dana. Leukemija je zloćudna bolest, koja se nažalost vraća kad čovek pomisli da ju je pobedio.

Siniša Mihajlović nije se pojavljivao u javnosti od 7. septembra, kada je Bolonja raskinula saradnju sa njim. Spominjalo se da bi mogao da sedne na klupu Glazgov Rendžersa, ali je i tokom leta bio pod nadzorom lekara.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Pre desetak dana iznenadio je sve u Italiji kada se u Rimu pojavio na promociji knjige svog nekadašnjeg trenera i velikog prijatelja Zdenjeka Zemana i to je poslednji put da ga je javnost videla. 

Sumnje da nešto nije u redu sa Mihajlovićem podgrejala je i činjenica da se niko iz njegove porodice supruga Arijana, ćerke Viktorija i Virdžinija, kao ni sinovi Miroslav, Dušan i Nikolas nisu javno oglašavali prethodnih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading