JEDVA JE ZADRŽAO SUZE! Siniša Mihajlović IZNENADIO legendarnog trenera, on SE SLOMIO kada ga je ugledao! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.12.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan trenutak.

JEDVA JE ZADRŽAO SUZE! Siniša Mihajlović IZNENADIO legendarnog trenera, on SE SLOMIO kada ga je ugledao! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Siniša Mihajlović i Zdenek Zeman

Siniša Mihajlović važi za jednu od najzanimljivijih osoba u svetu fudbala.

Bio je veliki borac kao igrač, postavio je visoke standarde kada su slobodni udarci u pitanju, a kao trener je nastavio borbu i na klupi, ali i van terena gde je u nekoliko navrata pobeđivao leukemiju.

Sada je Siniša rešio da iznenadi svog velikog prijatelja i legendarnog trenera Zdeneka Zemana.

Zeman, koji je tokom karijere vodio i Crvenu zvezdu i nije se proslavio u toj ulozi, promovisao je svoju knjigu "Lepota je neprocenjiva", a u trenutku promocije sa leđa mu je prišao Mihajlović. Iznenadio je Siniša Mihajlović svog velikog prijatelja koji nije očekivao ovaj susret, te se slomio i jedva zadržao suze.

 

@francescoiucca ❤️Amicizia e rispetto: Zdenek Zeman e Sinisa Mihajlovic👏🔗 #Zeman #Mihajlovic #football #music ♬ Experience (Piano e Violin) - Pietro Scichilone

 

Usledio je emotivan i prijateljski zagrljaj, a Zeman je nastavio sa izlaganjem. 

Zdenek Zeman rođen je u Pragu pre 75 godina, a tokom karijere vodio je ogroman broj klubova. Sedeo je na klupi Lacija, Rome, Fenerbahčea, Napolija, Salernitane, Lećea, Crvene zvezde, Fođe, Kaljarija, Peskare i mnogih drugih.

Crveno-bele vodio je 2008. godine i nije se dugo zadržao na klupi, a ostaće upamćen po eliminaciji od kiparskog APOEL-a u drugoj rundi kvalifikacija za UEFA Kup. U Beogradu je bilo 3:3, a na Kipru 2:2, pa je APOEL prošao zbog gola u gostima.

Siniša Mihajlović, sa druge strane, kao trener je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i ponovo Bolonju, a sedeo je i na klupi reprezentacije Srbije. Bez posla je od šestog septembra kada je dobio otkaz u Bolonji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading