SA TUFEGDŽIĆEM JE PREKID SARADNJE BIO DOGOVOREN: Direktor FAP-a obrazložio razloge rastanka sa uspešnim trenerom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2022

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada sve postaje jasnije.

SA TUFEGDŽIĆEM JE PREKID SARADNJE BIO DOGOVOREN: Direktor FAP-a obrazložio razloge rastanka sa uspešnim trenerom!

Foto: FK FAP Priboj

Pribojski srpskoligaš u nastavak sezone ulazi sa novim šefom stručnog štaba. Umesto Tufegdžića, na proleće će ekipu predvoditi trener Aleksandar Petaković.

 

Promena trenera u momentu kada su "Kamiondžije" ostvarile zapažene rezultate u okviru Srpske lige Zapad mnoge je iznenadila, ali prvi čovek FAP Priboja obrazložio je aktuelna dešavanja:

- Na dva kola pre kraja prvenstva sa Tufegdžićem smo napravili dogovor o prekidu saradnje nakon završetka polusezone i on je krajnje profesionalno odradio do kraja svoj posao, što se i videlo na terenu gde smo ostvarili dve pobede. Igoru želimo mnog sreće u daljoj karijeri i zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za naš klub, dok novog šefa struke Petakovića očekuje veliki posao kako bi se domogli Prve lige Srbije - istakao je Jovica Vasilić

Treba napomeuti da je ekipa iz Priboja jesenji deo Srpske lige Zapad okončala na trećoj poziciji. FAP je ostvario skor od osam pobeda, pet remija i dva poraza, ali im na proleće predstoji velika borba ukoliko žele da se domognu pozicije koja vodi u viši rang. Naime, ekipa Smedereva 1924 na svom kontu ima osam bodova više u odnosu na "Kamiondžije".

Foto: FK FAP Priboj

U Priboju su tribine uvek dobro popunjene

 

U prvom prolećnom kolu FAP-a gostuje u Arilju ekipu Budućnosti koja se trenutno nalazi na predposlednjoj poziciji i predstoji joj velika borba za opstanak u ovom rangu takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading