BOMBA SA OSTRVA: Siniša Mihajlović seda na klupu VELIKANA?

Autor:

Sport

25.11.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener blizu novog posla.

BOMBA SA OSTRVA: Siniša Mihajlović seda na klupu VELIKANA?

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Fenomenalne vesti stižu nam sa Ostrva, tačnije iz Škotske.

Srpski trener, Siniša Mihajlović, mogao bi da sedne na klupu Glazgov Rendžersa.

Rendžersi su zainteresovani za Srbina koji bi na klupi zamenio Đovanija van Bronhorsta koji je platio ceh zbog loših rezultata škotskog velikana.

Ovaj tim za liderom Seltikom zaostaje već devet bodova, pa je promena morala da se desi.

Siniša Mihajlović je dobio otkaz u Bolonji nakon tri i po godine i 130 utakmica provedenih na klupi. Pre Bolonje Mihajlović je vodio Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, a sedeo je i na klupi fudbalske reprezentacije Srbije.

 

 

Mihajlović već odavno ima zdravstvenih problema (leukemija), a pojedini navijači su ga vređali i na taj, veoma bolan, način. Priznala je to njegova ćerka Viktorija.

- Nikad nisam pisala o takvim stvarima na društvenim mrežama, nikada nisam gubila vreme s ljudima koji se skrivaju iza tastature i ovde leče sve svoje frustracije. Ali, mislim da je pređena granica i moram nešto reći. Mislim da nije pošteno brkati lični život s poslom. Želiš li profesionalno vređati mog oca? Ok, ali što se tiče porodice, zdravlja i ostalih stvari koje sam pročitala, nije u redu! Takve stvari više ne prihvatam! Ovo što pišete je groteskno, zapamtite da govorite o čoveku, mom ocu. Sramim vas se - napisala je tada Viktorija Mihajlović na Instagramu.

Sa Rendžersima se pored Mihajlovića u vezu dovodi i aktuelni trener Makabija iz Haife Barak Bakar, ali prednost Mihajlovića je što je trenutno slobodan.

Mihajlović se na ovu temu nije još oglašavao i dani pred nama pokazaće da li u svemu ima samo dima ili i vatre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading