SA ISKUSNIM STRUČNJAKOM I OPSTANAK JE REALNIJA OPCIJA: Može li se nekadašnji superligaš spasiti najgoreg?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.12.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samo dve sezone bili su deo srpske fudbalske elite, a prema rtenutnim ostvarenjima naredne jeseni mogu biti deo zonskog ranga takmičenja.

SA ISKUSNIM STRUČNJAKOM I OPSTANAK JE REALNIJA OPCIJA: Može li se nekadašnji superligaš spasiti najgoreg?

Foto: Youtube.com/OFK Bačka/printscreen

U sezoni 2020/21 na stadion "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci dolazili su najbolji srpski fudbalski klubovi, a kako trenutno stvari stoje, samo godinu i po dana kasnije i srpskoligaški karavan za njih je prejako takmičenje.

 

OFK Bačka iz Bačke Palanke prolazi kroz jedan od najtežih perioda u XXI veku. Nakon prvog dela šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina, dojučerašnji superligaš sa skorom od dve pobede, četiri remija i devet poraza i deset osvojenih bodova nalazi se samo jednu poziciju iznad potpunog ponora i ispadanja u četvrti stepen takmičenja.

Tim povod klupsko rukovodstvo je ove zime reagovalo i spas pronašlo u treneru Trivi Iliću koji će tokom predstojećeg proleća pokušati da spasi, šta se spasiti može.

Treba napomenuti da će Trivo Ilić po osmi put u svojoj trenerskoj karijeri preuzeti rukovodeću palicu u bačkopalanačkom klubu, ali čini se da nikada do sada nije imao teži zadatak.

Pedesetšestogodišnji trener u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri pored OFK Bačke predvodio je Radnički iz Šida, ČSK Čelarevo, Tekstilac iz Odžaka, somborski Radnički, požarevački Mladi radnik, Cement iz Beočina i FK Odžake.

Kako se saznaje dolaskom novog trenera klub će angažovati i pojačanja koja će u narednom periodu pokušati da spasu klub daljeg strmoglavog pada. Trenutno se o konkretnim imenima ne govori, ali se očekuje da prvi potpisi budu obelodanjeni već tokom naredne nedelje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading