"BORBIN" DEDA MRAZ ZA DEČJE PRIHVATILIŠTE: Humanitarna akcija namenjena mališanima bez roditeljskog staranja

Autor:

Vesti

16.12.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija "Borba" organizovala je juče u svom sedištu na Trgu Nikole Pašića 7 humanitarnu akciju "Budimo i mi nekome Deda Mraz".

"BORBIN" DEDA MRAZ ZA DEČJE PRIHVATILIŠTE: Humanitarna akcija namenjena mališanima bez roditeljskog staranja

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Sredstva prikupljena u akciji "Budimo i mi nekome Deda Mraz" u organizaciji "Borbe" doniraće se Prihvatilištu za decu u Beogradu, u kom borave mladi uzrasta od sedam do 18 godina.

- Naš časopis veoma često organizuje slične akcije. Ove Nove godine odlučili smo da obradujemo decu u prihvatilištu i moram da napomenem da je od prvog dana ova akcija naišla na pozitivan odjek i da nam se javio veliki broj ljudi koji su želeli da pomognu. Ovde su, kao što se vidi, brojni slatkiši, slane grickalice, školski pribor, kao i odeća koju ćemo odneti nezbrinutoj deci. Pored toga, tu je i kutija u koju svako može ubaciti novac, koji ćemo takođe donirati prihvatilištu. Zaista smo zahvalni i svim medijima koji su podržali ovu našu akciju, kao i Srpskom telegrafu i portalu Republika, našim komšijama koje se uvek rado odazovu kada su ovakve akcije u pitanju - rekla je Andrijana Mijajlović, jedan od organizatora.

Onda je dodala da je ovo samo još jedna u nizu humanitarnih akcija koju "Borba" pokreće, te da se već razmišlja o budućim projektima koji za cilj imaju da pomognu najugroženijima.

- Sledeće o čemu razmišljamo jeste 8. mart, imamo ideju da organizujemo takođe humanitarnu akciju kojom ćemo pomoći ženama kojima je pomoć zaista potrebna. O tome, kao i svim narednim akcijama, naši čitaoci i prijatelji biće blagovremeno obavešteni - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading