IZ ČISTA MIRA SE ZAKUCAO U PARKIRAN AUTOMOBIL! Kad su videli ko upravlja vozilom, ostali su šoku! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.12.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja scena odgirala se u britanskom selu Gronant u Velsu.

IZ ČISTA MIRA SE ZAKUCAO U PARKIRAN AUTOMOBIL! Kad su videli ko upravlja vozilom, ostali su šoku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/SWNS

Snimak nadzorne kamere koji ovih dana kruži internetom pokazuje nesvakidašnju saobraćajnu nesreću koju je izgleda nekako izazvao pas na sedištu vozača.

Postoji novinarska izreka da nije vest kada pas ujede čoveka, već kada čovek ujede psa.

Pa šta bismo rekli na vest da je pas izazvao saobraćajnu nesreću sedeći za volanom automobila?

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/SWNS

Pas u autu

Upravo to se dogodilo 1. decembra u britanskom selu Gronant u Velsu. Pošto bi malo ko poverovao u takvu priču, sreća je što je sve snimila obližnja kućna nadzorna kamera, prenosi Autonet.

Kamera je snimila trenutak kada džip izleteo van kontrole i udario u ​​automobil parkiran na prilazu. Vlasnik kuće, kamere i oštećenog automobila je 34-godišnji Šon Voler, koji je rekao da je čuo glasan prasak dok je, ništa ne sluteći, radio od kuće. Kada je otišao da vidi šta se dogodilo, shvatio je da je Jeep u vlasništvu njegovih komšija neobjašnjivo udario u njegov automobil.

Snimak kamere otkrio je tačan uzrok nesreće: pas od komšije je uskočio na vozačevo sedište, pomerio ručicu menjača i izbacio vozilo iz brzine. Ručna kočnica očigledno nije bila aktivirana, pa je Jeep pojurio nizbrdo, i zabio se u Volerov automobil, usput "zakačivši" drugo parkirano vozilo na suprotnoj strani puta.

Voler kaže da se nada da pas ima osiguranje koje bi moglo da pokrije posledice nezgode.

- Partner i ja smo se histerično smejali svemu – to je stari auto, tako da nismo preterano zabrinuti zbog štete - rekao je Velšanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading