FILMSKA PRIČA DUŠANA KANJEVCA: Predriblao rak s osmehom na licu! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Umke bio je gost u novoj epizodi Nižih liga na Republici.

FILMSKA PRIČA DUŠANA KANJEVCA: Predriblao rak s osmehom na licu! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Dušan Kanjevac, FK Umka, Niže lige

Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu, ali je za mnoge i daleko više od toga.

Republika
 

Fudbal spaja nespojivo, pomera granice, a neretko je i pitanje života i smrti.

Zbog fudbala se često dešavaju čuda, a jedno od njih predstavićemo vam u novoj epizodi Nižih liga na Youtube kanalu Republika News. U našem studiju ugostili smo Dušana Duću Kanjevca, igrača Umke koji je pobedio u najvažnijoj utakmici života - bio je jači od raka testisa!

Dušan nije ni slutio da će se razboleti, te je pre četiri godine odigrao jednu utakmicu u nedelju, a već četiri dana posle toga završio je u bolnici. Usledile su operacije, zračenja i ogromna borba koju je on prošao sa osmehom na licu.

Malo kasnije, Dušan Kanjevac se vratio na teren, prvo na parket u futsal klubu Banjica gde je čak postigao gol za pobedu na prvoj utakmici koju je igrao, a zatim i na veliki fudbal.

Sada se sa timom Umke bori za plasman u Beogradsku zonu i velika je opasnost za sve protivničke odbrane i golmane. Umka sa 32 osvojena boda iz 13 utakmica i gol razlikom 29:10 trenutno deli čelnu poziciju na tabeli sa Balkanom iz Mirijeva u Prvoj beogradskoj ligi grupa A .Svoje fudbalsko i životno iskustvo prenosi i na decu u školi fudbala Heroj u kojoj radi kao trener, a njegova filmska priča čeka vas u novoj epizodi Nižih liga na Youtube kanalu Republika News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading