ZASTAVA VELIKE ALBANIJE I OVK I UVREDLJIVE PORUKE! Nove provokacije ispred zgrade misije Srbije u Njujorku! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

18.12.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokacije se nastavljaju.

ZASTAVA VELIKE ALBANIJE I OVK I UVREDLJIVE PORUKE! Nove provokacije ispred zgrade misije Srbije u Njujorku! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Albanian roots

Grupa Albanaca juče oko 18 časova po srednjeevropskom vremenu protestovala je ispred zgrade misije Srbije u Njujorku. Na unapred zakazanom skupu "Za podršku Mitrovici", oni su nosili zastave Albanije, SAD, ali i zastavu sa mapom "velike Albanije" i OVK, prenose Novosti.

Mogli su se videti i transparenti sa natpisima "Mitrovica je Kosovo", izrazima podrške Americi i optužbama da Srbija stoji uz Rusiju.

 

 

Posebno su skandalozne poruke poput one da "Srbiji nedostaje NATO", kao i sa pitanjem "Gde je Bil kad ti najviše treba", uz fotografiju bivšeg predsednika SAD Bila Klintona, inicijatora agresije na SR Jugoslaviju.

Oni su takođe igrali ispred zgrade srpskog poslanstva, nakon čega su se razišli.

Inače, organizacija "Albanski koreni" je pre dva dana na svom Tviter nalogu uputila poziv na skup ispred sedišta misije Srbije.

- Molimo vas da se pridružite albansko-američkoj zajednici u podršci našoj braći i sestrama u Mitrovici - navedeno je na Tviter nalogu te organizacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading