NAJBIZARNIJI TRENUTAK GODINE: Morant ISKLJUČEN jer je tokom meča pričao sa OBOŽAVATELJKOM! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.12.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene nam dolaze iz NBA lige.

NAJBIZARNIJI TRENUTAK GODINE: Morant ISKLJUČEN jer je tokom meča pričao sa OBOŽAVATELJKOM! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dža Morant

Dža Morant, plejmejker Memfis Grizlisa i jedan od najvećih mladih talenata lige, isključen je sa noćašnjeg meča, koji je njegova ekipa izgubila od Oklahoma siti Tandera sa 115:109.

Ipak, trijumf Alekseja Pokuševskog i njegove ekipe prošao je u senci događaja koji se desio pred sam kraj prvog poluvremena.

Naime, Morant je prilikom slobodnih bacanja za Tandere odlučio da malo proćaska sa jednom od njegovih obožavateljki koja je sedela pored samog terena i koja je u halu došla da bi specijalno njega podržavala.

 

 

Mladi košarkaš Memfisa je na kraju ispao šmeker, pošto je po isključenju, putem video poziva, nastavio priču sa ovom devojkom. Naime, Morantov otac joj je prišao sa telefonom u ruci i sinom na vezi.

Američki mediji su odmah pokušali da shvate situaciju, odnosno zašto je Morant isključen, pa su njegovu obožavateljku pitali za obrazloženje. Istakla je da ga je samo bodrila, s obzirom da je u trenutku isključenja Memfis bio u minusu od preko 20 razlike, a da joj je Dža rekao da ne može mnogo da uradi jer su sudije donele pogrešnu odluku. Zatim je usledila odluka sudija da isključe sjajno košarkaša.

U svakom slučaju, Memfis nije uspeo u potpunosti da se oporavi, prišao je u završnici par puta na šest poena zaostatka, ali bez prve zvezde tima nije mogao do preokreta, pa je Oklahoma zabeležila trijumf sa 115:109.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading